Facebook
Cat / Esp / Eng

Casa Mariol


www.casamariol.com

Casa Mariol és una bodega familiar centenària ubicada a Batea (la Terra Alta), propietat de la família Vaquer-Llop i especialitzada en vins monovarietals. La tercera generació de viticultors i bodeguers ha introduït nous codis de comunicació i ha iniciat un redisseny basat en les tres premisses de la casa: compromís i protecció del medi ambient, qualitat excel·lent a preus competitius i cura pel detall. L'any 1999, Casa Mariol obria a Barcelona el seu bar de vins, des d'on difon la cultura gastronòmica i els rituals autòctons de la seva regió, la Terra Alta i el Matarranya.

Food Cultura


www.foodcultura.org

Food Cultura explora el menjar i n'investiga les identitats, els rituals i la memòria. Dins i fora del seu espai, promou accions, tallers, exposicions o altres iniciatives sense una programació fixa que vinculin estómac, cervell i cor.

Soon in Tokyo


www.soonintokyo.com / www.platosvsplatos.com

Soon in Tokyo és una agència de comunicació no-especialitzada, molt propera a marques i institucions en el seu treball d'estratègia, comunicació i disseny. Soon in Tokyo organitza esporàdicament Platos vs Platos, una societat gastronòmica-musical basada en maridatges temàtics, on impera la combinació de bona música amb bon menjar: un viatge guiat per reputats xefs i discjòqueis.

Apartamento Magazine


www.apartamentomagazine.com

Apartamento és una revista independent d'espais quotidians editada en anglès des de Barcelona, i amb distribució global. Les imatges i històries d'Apartamento descobreixen la bellesa de cases i apartaments en el seu estat natural, sense cap intervenció. A les històries d'Apartamento, una de les publicacions espanyoles més internacional del panorama editorial actual, el menjar és un tema habitual i l'abril de 2011, Apartamento Magazine editava el seu primer suplement d'alimentació, Everyday life food supplement.

Il Giardinetto


www.ilgiardinetto.es

Il Giardinetto neix als anys 70, de la mà del fotògraf Leopoldo Pomés, el qual, després de l'èxit del seu primer restaurant Flash Flash, s'embarca en l'aventura de crear un restaurant italià i encarrega el projecte als arquitectes A. Milá i F. Correa. Premi FAD d'interiorisme al 1974, Il Giardinetto manté la seva decoració original, i s'ha convertit en un dels locals més emblemàtics de la ciutat, un punt de reunió per als amants de la pasta italiana i moltes altres exquisideses de la cuina mediterrània, de la bona música i de la bona cocteleria.

Deliterranea


www.deliterranea.com

Deliterranea és un portal on-line de distribució i venda de productes mediterranis artesanals fets amb ànima. Els seus productors mantenen viva la essència de les coses ben fetes, heretada generació rere generació, per oferir aliments representatius de la dieta mediterrània, de gran qualitat i fets amb amor.

Openhouse Barcelona


www.openhousebcn.com

Openhouse és una botiga d'objectes de disseny on es poden trobar obres tant de dissenyadors consagrats com de nous talents emergents. Andrew Trotter ha creat un espai per sentir-se com a casa, un indret personal on la qualitat, les idees i la poesia dels objectes són especialment importants.

Ana Domínguez


www.anadominguez.es

Dissenyadora gràfica i directora d'art independent formada a l'escola de disseny i art Eina de Barcelona. La seva feina es concentra en el disseny editorial i d'exposicions, la direcció d'art i la il·lustració. Col·labora habitualment amb la revista Apartamento i imparteix classes de disseny editorial a l'escola IDEP.